2018. április 16.

Szelencegondolat || A #gondosblogger és #gondosvlogger projekt




Blogolni nem könnyű. Ha elkötelezed magad a blog, a projekt mellett, sok nehézségbe fogsz ütközni. Tudom, több blogger egymástól függetlenül időről-időről leírja, lefényképezi, vagy éppen videóban mondja el, milyen nehézségei vannak a fancynek tűnő #bloggerlife-nak.  

Éppen ezért szeretnék most egy kicsit másról beszélgetni veletek. Régóta olvasom Marcsit a Habos Kakaó bloggerét, aki az egyik bejegyzésével felkapcsolta a villanykörtét a buksim felett. A magyar blogszférában nagy a verseny – verseny az olvasókért, az egyedi tartalomért, a figyelemért. Sajnos sok érdekes, elgondolkodtató bejegyzés nem jut el annyi olvasóhoz, mint amennyit megérdemelne – ennek részben a Facebook algoritmus az oka, illetve talán az, hogy túlságosan szűkmarkúan bánunk a dicséretekkel, lájkokkal, kommentekkel, a megosztásokról már nem is beszélve. Éppen ezért vettem fel a kapcsolatot Marcsival, és néhány levélváltás után megszületett a #gondosblogger és #gondosvlogger projekt. A #gondosblogger  és #gondosvlogger projektben szeretnénk felhívni az olvasóink figyelmét azokra a blogbejegyzésekre és/vagy videókra, amelyeket valamilyen szempontból érdekesnek, izgalmasnak, formabontónak, hasznosnak találunk, hogy a bejegyzés minél több emberhez juthasson el.

Ha olvasó vagy, ha blogger vagy, és szeretnél csatlakozni a kezdeményezésünkhöz, használd bátran a #gondosblogger, #gondosvlogger és a #sharingiscaring hashtageket, mert törődni, gondoskodni, és mások munkáját elismerni jó érzéssel tölt el.

Marcsi blogját itt találjátok: https://haboskakaoblog.wordpress.com/
Az Instagram oldaláért katt ide: https://www.instagram.com/haboskakaoblog/
A Facebook lájkot itt lehet kattintani: https://www.facebook.com/haboskakaoblog/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Kedves Szelencenyitogató!

Köszönöm, hogy időt szántál rám, és megosztottad velem a véleményedet!